Over mij

Mijn naam is Daan Haket (1971). Ik ben geboren en getogen in Pijnacker.

Mijn ervaring is dat het leven af en toe moeilijk lijkt, en dat soms alles vanzelf lijkt te gaan.

Hoe komt het dat het leven steeds anders ervaren wordt? Door deze vraag ben ik bij de school voor Praktische Filosofie terecht gekomen. Na 10 jaar “studeren” aan de school voor Praktische Filosofie voelde ik een soort gemis, alleen kon ik het niet precies duiden, ik kon niet goed bij mijn gevoel komen.

Met de vraag hoe ik connectie kon maken met mijn gevoel, kwam ik bij Biodanza terecht. Tijdens de Biodanzalessen (Vivencia’s) ervoer ik een diepe verbinding met het gevoel, voorbij het denken. Toen ik hoorde dat er een nieuwe opleidingscyclus ging starten aan de biodanzaschool van Rotterdam, heb ik mij direct ingeschreven.

In 2014 ben ik begonnen met de opleiding tot biodanzadocent in het “systeem Rolando Toro” en sinds januari 2018 geef ik les in Pijnacker.

In 2019 ben ik de de opleiding “Dancing Heart Path” gaan volgen bij Guy Barrington. Guy heeft ooit Biodanza in Nederland ge├»ntroduceerd en heeft later vormen van Sjamanisme, tantra, ademwerk en andere stromingen samen weten te voegen tot een nieuwe bewegingsvorm genaamd “Dancing Heart Path”. Deze nieuwe vorm van jezelf ontdekken sprak mij erg aan en in 2022 heb ik mijn diploma gehaald, samen met 5 collega docenten. Nu geef ik regelmatig DHP journey’s.

Tijdens een DHP journey wordt je uitgenodigd om jezelf meer te ontdekken dmv dans en beweging onder begeleiding van muziek. Daarbij ben je je eigen leermeester, aangezien je zelf het diepste contact kunt maken met je innerlijke wereld. Ieder ondergaat een transformatie in zijn of haar eigen tempo, volledig afgestemd op jezelf.

Reacties zijn gesloten.